Actualitat 2017

ÚLTIMES NOTÍCIES 14-11-2017

SEVILLA

RECITAL FLAMENC 24 Novembre 2017 19:00

 

Recaptació integra per material.

Un microscopi nou per poder operar millor a St louise Eye Clinic

També podeu col·laborar-hi  amb fila zero

ES95 2100 8453 5722 0020 6604

ENTRADES 15€

Tere Diaz

telf. 609720363

 


ST LOUISE EYE CLINIC

Setè equip de PV desplaçat a St Louise Eye Clinic

L’equip format per el Dr. Ignacio Vinuesa Silva, la Dra. Mª Sol Guilloto Caballero i l’Auxiliar Luis Villalba Pinto han tornat a Algeciras  després de la seva estada a la St Louise  entre el 29 de setembre i el 15 d’octubre.

El seu treball ha estat magnífic i amb al col·laboració del Cataract Surgeon Mr. Berhano i la resta del staff de la clínica han pogut  millorar la visió d’un gran nombre de pacients.
Segurament aquest sigui l’ últim equip d’aquest 2017 si no es confirma el que esta previst per el desembre. Tanmateix haurà estat un any excepcional  pel nombre de metges desplaçats i els pacients atesos


ST LOUISE EYE CLINIC

Sisè equip de P.V. desplaçat a la St. Louise Eye Clinic


Ja ha tornat a Barcelona l'equip format pel Dr. Antoni Sabala Llopart i l'infermera Sra. Susana González López, després de la seva estada a la St. Louise del 23 de juliol al 6 d'agost.

Com es habitual han tingut un bon nombre de pacients per atendre i amb l'ajuda del personal de la Clínica es van poder organitzar per fer moltes visites i realitzar més de 90 cirurgies.

Han pogut dedicar part del temps a fer formació , fer un control del material i revisar les reserves de medicació.

La seva estada ha estat molt positiva i han vingut amb moltes ganes de tornar-hi.

ST LOUISE EYE CLINIC

Cinquè equip de 2017

Durant la segona quinzena del  mes de Juny tindrem dos equips complerts treballant a St Louise Eye Clinic  El primer format per l’Oftalmòloga Dra. Mònica Lecumberri, l’anestesista  Dra Olaia Güenaga i la infermera Olga Valverde. El segon, format per la Oftalmòleg Rafael Alcubierre, l’anestesista Dr. Rubèn Chacón  i la infermera Míriam Martínez. Tots ells ,amb el suport del Catarac Surgeon Mr. Berhano i la resta del personal de la clínica, faran possible  atendre un bon nombre de pacients.

ADIGRAT HOSPITAL

Després de contactar  amb el RHB del Tigray, la segona quinzena de Juny el Dr Carlos Moser  reinicia l'activitat  formativa de Proyecto Visión  a l'hospital d'Adigrat.
L'objectiu és el mateix que teníem quant varem iniciar el projecte, es a dir, aconseguir que la unitat oftalmològica i el quiròfan que Proyecto Visión va instal·lar al Hospital d´Adigrat  segueixi operatiu, i que el personal que hi treballa en especial  el Cataract Surgeon Mr. Tesaye millori la seva formació.

ST LOUISE EYE CLINIC

Tercer equip de 2017

Un any més, el Dr. Vito Mariella  ha estat treballant a St. Louise Eye Clinic del 27 d'abril al 5 de Maig  i com es habitual  acompanyat  del nostre Cataract Surgeon Mr Berhano.
Ha fet un bon nombre de cataractes, i ha pogut atendre d’altres patologies com el glaucoma. Sense la seva presencia  s’haurien ajornat o suspes.

ST LOUISE EYE CLINIC

Primer equip de 2017

Del 6 al 18 de febrer, les doctores M.Teresa Pastor i M. José Mira amb l' infermera Carmen Garcia Olmo han estat a la St. Louise Eye Clinic fent la feina programada per tal de tirar endavant l'activitat prevista amb la col.laboració del cataract surgeon local Mr. Berhano que amb la seva professionalitat va realitzant intervencions durant tot l'any.
Aquest és el primer dels vuit equips previstos per aquest any 2017 i així després d'un 2016 una mica complicat a causa dels problemes burocràtics ocasionats per la sol·licitud dels permisos de treball.

-

VIDEO: HOSPITAL ADIGRAT ABRIL 2015

ASSEMBLEA GENERAL  PROYECTO VISION

El passat 17 de Maig es va celebrar l’Assemblea General, amb l’aprovació de les propostes presentades en l’ordre de dia:

  • Plà de viabilitat per el periode 2017-2020
  • Comptes del 2016 i el pressupost per l’any 2017.
  • Renovació dels càrrecs  de President i Tresorer de la Junta Directiva

President : Josep Lluis Compte Prats
Tresorer : Carles Martínez Quintana

ST LOUISE EYE CLINIC

Quart equip de 2017

 

Des del passat dia 27 de maig  fins el   dia 2 de juny el Dr. TOMAS MARTI HUGUET ha  estat treballant a la St Louise Eye Clinic per tirar endavant l'activitat prevista a la clínica en companyia del nostre Cataract Surgeon Mr Berhano.
El Dr.Tomàs Marti com a Director Mèdic de PV a més de l’activitat hospitalaria,  ha dut a terme altres tasques de coordinació i contacte amb el personal de la clínica,  que ens ajudara a poder garantir el nostre treball. GRÀCIES TOMAS 

ST LOUISE EYE CLINIC

Segon equip de 2017

 

El segon equip d'aquest any 2017 desplaçat a Mekelle entre el 27 de març i el 7 d'abril , ha estat un equip format per el Dr.Julio de la Camara, la Dra. Amparo Berral, la Dra.Angeles Herrador,una nova incorporació a Proyecto Visión, i la infermera Regina Sanchez, en total quatre professionals que han fet una gran feina.

NOVES INCORPORACIONS

Hem pogut incorporar nous professionals al nostre projecte. Estem content perquè així assegurem la continuïtat.
Per tant, en nom de tots els integrants de Proyecto Visión donem la nostra cordial benvinguda a:

Dra. SILVIA GOMEZ SANCHEZ
Facultatiu Especialista d'Àrea del Servei d'Anestèsia i Reanimació de l'Hospital Punta d'Europa d'Algeciras (Cadis)

Dra. ANGELES MONTIEL HERRADOR
Responsable de la unitat UVITIS i Retina Mèdica de l'Hospital Universitari Reina Sofia de Còrdova.

Dra. MARIA JOSE MIRA RUBIO
Especialista de l'Àrea en Oftalmologia. Complex Hospitalari Universitari de Badajoz.

Doctors que passen a formar part dels equips previstos pel 2017.
A tots ells els donem les gràcies per la seva dedicació.

CANVI A LA DIRECCIÓ DE LA ST. LOUISE

Aquest mes de febrer la Congregació de les Filles de la Caritat ha nomenat a Sister Lettegabriel com a nova responsable de la direcció de la St. Louise Eye Clinic.
A final del mes de febrer substituirà a Sister Hiwot.

"OFTALMOLOGIA CLÍNICO QUIRÚRGICA"

 

El Servei d'Oftalmologia del Hospital Universitario Virgen de la Macarena de Sevilla amb una gran experiència clínico-quirúgica. Aquets obra recopila alguns dels casos més representatius dels últims anys. Els casos estan agrupats en subespecialitats oftalmològiques. Cada cas comença amb una introducció teòrica que intrueix el cas clínic o quirúrgic i acaba amb una breu conclusió. Aquest enfocament, eminentment pràctic atrau al lector des de la primera pàgina.
Els beneficis obtinguts es destinaran integrament a dues entitats que fan una important feina d'atenció ocular a països en vies de desenvolupament, Fundación Arruzafa i Proyecto Visión.

http://editorialcirculorojo.com/oftalmologia-clinico-quirurgica-de-la-teoria-a-la-practica-volumen-i

ACTES

SEVILLA

RECITAL FLAMENC 24 Novembre 2017 19:00

 

Recaptació integra per material.

Un microscopi nou per poder operar millor a St louise Eye Clinic

També podeu col·laborar-hi  amb fila zero

ES95 2100 8453 5722 0020 6604

ENTRADES 15€

Tere Diaz

telf. 609720363

 


ACTIVITATS CULTURALS