Actualitat 2015

ÚLTIMES NOTÍCIES 10-10-2015

ST LOUISE EYE CLINIC

Sisè equip de 2015

El proper dia 17 d'octubre viatjaran cap a Mekelle l'equip format pel Dr. Julian Garcia Sanchez, la Dra. M. José Vinuesa Silva, el Dr. Enrique Santos Bueso i la infermera Paloma Garcia, tots de Madrid i el Dr. Ignacio Vinuesa d'Algecires. La seva estada a la Clínica St. Louise serà fins el 31 d'octubre.
Els desitgem que tinguin una bona estada i que, conjuntament amb Cataract Surgeon de la Clínica , el Sr. Berhano, puguin atendre a tots els pacients que esperen la seva arribada amb l'esperança de millorar la visió.

ST LOUISE EYE CLINIC

CINQUÊ EQUIP de 2015

Cinquè equip a St Louise Eye Clinic
Fa una setmana que ja tenim el cinquè equip d'enguany treballant a St Louise.
Es l'equip de Sevilla que aquest any els seus integrants son: La oftalmòloga Dra. Maite Pastor Ramos, l'anestesista Dra. Mª Teresa Díaz Alonso el oftalmòleg Dr. Francisco

Torres García y la infermera Sr. Carmen García Olmo.

Com sempre i amb el suport del personal de la Clínica, estant atenent a tots els malalts, però, amb la particularitat de que, els que requereixen tractament quirúrgic que per la seva complexitat fa necesaria l'anestesia poden fer-ho, ja que comptem amb el suport d'anestesista. Així dons, es una sort poder disposar d'aquest professionals que ens permeten fer aquesta classe de intervencions que no serien possibles sense la seva presencia.
GRACIES

Assemblea Anual

Dia 11 d'Abril de 2015 a les 19:30 al Real e Ilustre Colegio de Médicos de Sevilla. Avenida de la Borbolla, 47, 41013 Sevilla

Per primera vegada aquest any hem celebrat l'Assemblea anual a la ciutat de Sevilla.

L'equip que forma la delegació de Sevilla va ser el responsable de l'acollida i organització de l'acte a l'"Ilustre y Real Colegio de Médicos". Abans de l'Assemblea es va fer una reunió amb els metges assistents per tal d'unificar criteris i mètode de treball que ens ajudin a assolir més eficàcia i excel·lència en les nostres actuacions.

Després d'una benvinguda es va llegir l'ordre del dia, es van aprovar els comptes anuals de l'any 2014, el pressupost 2015 i els canvis de càrrecs de la Junta.

Els Laboratoris Angelini ens varen oferir un ressopó par tancar l'acte.

Hem de donar les gràcies als organitzadors, als participants i als col.laboradors

ENVIAMENT MATERIAL PER EL 2015


Esperem que d'aquí pocs dies podrem enviar a la St louise el material que hem estat preparant durant els darrers mesos.
Certament, cada vegada són més les dificultats que ens posen per fer els enviaments i la documentació necessària per dur-ho a terme es molt complicada, però, creiem que val la pena intentar-ho. Permet que els equips puguin viatjar amb una mica més de comoditat, tot i que encara han de carregar amb la medicació.
Esperem que tot arribi a terme sense cap problema.

ARRIBADA DEL MATERIAL PER 2015

A final de març va arribar a la Clínica St Louise el material que feia temps s'havia enviat des de Barcelona. Ha estat una tramesa plena de dificultats i complicacions però finalment ha arribat a la seva destinació.

Ara, estem fent tràmits per poder enviar un equip d'anestèsia (GRAGER) i un equip d'esterilització
(STATIM)

Sainte Louise Eye Clinic

Primer equip del 2015

Aquest divendres dia 30 surt cap a Mekelle el primer equip d'aquest any 2015. Un equip format per el Dr. Julio de la Camara, l' infermera Sra. Pilar Delàs, el Dr. Javier Jiménez i la Dra. Amparo Berral . En total seran tres setmanes de treball intens. El Dr. Julio de la Camara i l' infermera Sra. Pilar Delàs faran una estada de tres setmanes,el Dr. Javier Jiménez les dues primeres i la Dra Amparo Berra, les dues ultimes.
Els desitgem una bona estada. De ven segur que amb les seves aportacions faran que el treball a St louise sigui d'un gran nivell d' eficàcia.
BONA ESTADA

-

VIDEO: HOSPITAL ADIGRAT ABRIL 2015
Equips de Treball. Planning per al 2015

Ara si!


Després de gairebé dos anys ha arribat a Addis el Toyota 4x4 que varem comprar per a la St. Louise Eye Clínic. Hem tingut molts obstacles però finalment ja estem tranquils. El personal de la Clínica ja es podrà desplaçar amb seguretat i arribar a totes les woredes per visitar els pacients encara que els camins siguin difícils.

NOUS EQUIPS PER St LOUISE EYE CLINIC
PER FI!!!!!!!

El nuo equip d' anestesiaDRÄGER y el d' esterilització ESTATIM ja han arribat a ETIOPIA.
Després de quasi un any de dificultats ven aviat podrem disposar dels dos nous aparells a St Louise, que sens dubte a fer molt millor la nostra tasca i en especial l'atenció als infants.

ST LOUISE EYE CLINIC

QUART EQUIP del 2015
Del 17 al 31 de maig el quart equip de professionals de PV format pel Dr. Tomàs Martí i l' infermera Anna Verges han marxat cap a Mekelle.
Ambdós, conjuntament amb el personal de la Clinica St. Louise faran les intervencions que ja tenen programades.
Gràcies a la col.laboració del Cataract Surgeon Mr. Berhano que col.labora amb l'equip amb gran eficàcia pel que fa a les operacions de cataractes, el nostre equip dedicar més atenció a fer el control i resolució d'altres patologies.
Una vegada més agraïm el seu treball

ST LOUISE EYE CLINIC

TERCER EQUIP del 2015
Del 20 d'abril a l'1 de maig d'aquest any s'ha traslladat a la St. Louise Eye Clinic el tercer equip de professionals format per el Dr. Vito Mariella i l' infermera M. Isabel Rojo. Ambdós, juntament amb el personal de la Clínica han pogut fer , a part de les operacions de cataractes, altres intervencions més complexes (glaucoma, estrabismes...)
Aquesta diversificació de feina fa que la St. Louise es converteixi en un centre oftalmològic de primer nivell.
Els agraïm a tots la seva col.laboració

UN REPTE: DUES ACTIVITATS A L'HORA

ADIGRAT: Hem aconseguit l'objectiu

Després d'un temps amb el projecte aturat, finalment hem aconseguit reprendre l'activitat a l'Hospital d'Adigrat.
Del 18 al 30 d'abril el doctor Carlos Moser, Toni Salvador i Mònica Lecumberri, amb l'infermera Olga Valverde, han estat a l'hospital per completar la formació del Cataract Surgeon Mr. Tesaye . El nivell d'implicació del Cataract Surgeon i la seva professionalitat ens anima a continuar col.laborant amb el projecte.

A més de la formació del CS, l'equip de Proyecto Visión ha portar material quirúrgic per millorar la Unitat Oftalmològica de l'hospital i el quiròfan i medicació imprescindible per poder desenvolupar l'activitat amb totes garanties.

El Regional Health Bureau del Tigré (RHB) i la Direcció de l'hospital han agraït de forma oficial i per escrit la col·laboració de P.V. Això ens anima a seguir col·laborant amb ells fins aconseguir que el quiròfan funcioni amb eficàcia i plena autonomia.

ST LOUISE EYE CLINIC

Les dues últimes setmanes varen treballar a la Clinica St. Louise la Dra. Mònica Lecumberri, Miriam Barbany i l'infermera Miriam Martin que juntament amb el Cataract Surgeon Berhano varen fer les cirurgies programades amb eficàcia i sense problemes.
La Clínica St. Louise continua essent un centre oftalmològic de referencia en aquesta zona del Tigré , per la feina que s'hi fa i per la presencia continuada dels nostres equips. Esperem mantenir la confiança que ens donen i millorar els serveis.

ADIGRAT HOSPITAL

Després d' intensos contactes amb el RHB del Tigray, s'ha aconseguit que el proper mes de març es reinicie l'activitat a l'hospital d'Adigrat .
L'objectiu és el mateix que teniem quant varem iniciar el projecte, es a dir, aconseguir que la unitat oftalmològica i el quiròfan que Proyecto Visión va instal·lar al Hospital d´' Adigrat estigui operatiu , i que el personal que hi treballa adquireixi la formació necessària per fer se'n càrrec.
Esperem aconseguir-ho

ACTES

MERCADILLO EN SEVILLA

Els dies 7 i 8 de novembre es prepara altra cop el MERCADILLO SOLIDARIO a SEVILLA. Tothom està convidat a participar-hi donant objectes útils i bonics que ja no necessiteu. Tot es posa a la venda per aconseguir fons pel desenvolupament. Es poden enviar els objectes i segons la proximitat els poden passar a recollir.
Com sempre, els assistents al Mercadillo podran gaudir d'unes tapes, una beguda i una estona de bona companyia. Us donem les gràcies per la col·laboració
Contacte: "El equipo de voluntarios de Proyecto Visión Sur" 920957605 o 692152959

GALA BENEFICA “MUSICA PARA PROYECTO VISION”

El próximo sábado 9 de Mayo celebraremos en el Góngora Gran café, una gala musical a beneficio de Proyecto Visión, Asociación médica de voluntariado para la prevención de la ceguera en Etiopía.

Tendremos música variada gracias a la actuación altruista y desinteresada de nuestros compañeros:


GALA BENEFICA PROYECTO VISIONThe almost Dixieland Jazz doctors, Stephan & Medicine Doctor’s Music, grupo de pop-rock y el dúo flamenco Paco Sancho y Rafa Gonzalez.

P.V. trabaja en Cordoba desde hace 14 años y una de sus misiones es organizar eventos para dar a conocer nuestro trabajo y recaudar fondos.

Entre los proyectos realizados por P.V. en Etiopia tenemos una escuela de OMAS para formar ATSs locales y especializarlos en Oftalmología, una Red Sanitaria con 70 consultorios en la que trabajan los OMAS que se van formando, un Hospital Clínico que actualmente está cedido al Gobierno y utilizado por varias ONGs, nuestra clínica St. Louisse en la que trabajamos los equipos españoles y las campañas por los poblados.

Nuestra filosofía es enseñar a trabajar a los ATS locales y que sean ellos los que realicen las campañas, las consultas e incluso la cirugía de cataratas y gracias a ello nuestras clínicas y consultorios funcionan todo el año.

Espero que podáis acompañarnos, pero si no podéis venir también se puede contribuir con el Donativo de 5 € (fila cero). Con ello podremos dar la vista a muchas personas ciegas y les permitiremos “vivir una vida mejor”.

Muchas gracias en nombre de Proyecto Visión.

ACTIVITATS CULTURALS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EXPOSICIÓN FOTOGRAFICA EN MADRID

Presentación de Proyecto Visión por D. Julián García Sánchez e inauguración de la exposición de fotografía "Mirando a Etiopía"

 

La exposición tuvo lugar el jueves, 12 de marzo de 19h00 a 21h00 en:

UBS Bank, S.A.
c/ María de Molina, 4, 1ª planta