Actualitat

NOTICIES 2012

Nou equip a St. Louise. Desembre 2012


El Dr. Rafael Rodríguez Infante, la Dra. Elena Rusiñol i la infermera Sra.Anna Verges han iniciat avui di 1 el viatge  a Etiòpia.
Arribaran a St. Louise Eye Clinic   demà  diumenge dia 2 i estaran fins el disapte 15. Demá dilluns a les 7h. del mati iniciaran la seva activitat clínica.
Aquest es el setè y últim equip de P Visión  al  2012.  Ens omple  de joia i ens dona  ànims per tirar  endavant.

Novembre

El diumenge sis de novembre va sortir un nou equip d’oftalmòlegs format per la Dra. Ana Rodrigo i el Dr. Jorge Lorenzo en direcció a Mekele. Tenien previst estar a St. Louise Eye Clinic fins al 20 de novembre.

Els desitgem una bona estada, segurs de que el seu treball aportarà com sempre, una mica més d’esperança a un poble tant necessitat .

Ànims i fins a la tornada.

Ja es aquí l'equip de l'Ana Rodrigo i el Jorge Lorenzo. Han treballat molt i estan molt contents de l'ambient que han trobat, han utilitzat el nou Yag Laser que ja el tenim instal·lat.
La gent de St.Louise esperen amb impaciència el proper equip.

Novembre 2012 a St Louise Eye Clinic

Avui 27 d'octubre surt de BCN en direcció a Mekelle un altre equip de treball format per el Dr. Tomàs Marti Huguet pioner a P. Visión i una nova incorporació a P Visión, la Dra. Elena Martin que te la seva activitat professional a Saragossa. Restaran a St. Louise fins a mitjans de Novembre.

Es desplacen amb un nou biòmetra (s'ha de reposar l'antic) i material divers per poder mantenir la nostra activitat amb les millors condicions i amb totes les garanties.

 

Octubre 2012 Sainte Louise Eye Clinic

Ja estem preparant el nou equip de treball per anar a Mekelle. Sortiran el 4 d’Octubre i si estaran fins el 19 d'octubre. Son el quart equip d'aquest any format per:
Dr. Ignacio Vinuesa
Dra. Mª Jose Vinuesa
Dr. Julian Garcia Sánchez
Dr. Enrique Santos Bueso
Mª Jesús Andrès (infermera)

Son un grup fantàstic que cada any es desplacen a Etiòpia per aquestes dates. Els desitgem que tinguin una bona estada,i com sempre, que facin una bona feina.

Maig 2011

Durant la segona quinzena de maig de 2011, el Dr.Vito Mariella va treballar en el centre d' Embidolo i a la St. Louise Eye Clinic a Mekelle.

Abril 2012 Sainte Louise Eye Clinic

 

Un altre equip coordinat pel Dr. Vito Mariella ha marxat cap a Mekelle.

Treballaran durant quinze dies a la Clinica St. Louise. Amb aquest, ja son quatre els equips que aquest any s'han desplaçat a Mekelle per tirar endevant el nostre projecte.

Març 2012 Sainte Louise Eye Clinic

Aquest mes de març la Sainte Louise Eye Clinic ha acollit a dos equips de metges, el Dr. Camara ha estat allí tot el mes i la Dra. Berral i la Dra Carmen Linares les dues primeres setmanes, van treballar amb una gran eficiència. Posteriorment la Dra. M.Jesus Aparicio y la Dra Cristina Perez també han demostrat la seva capacitat de treball i la seva professionalitat.
Es van realitzar 290 cirurgies, incloent alguns estrabismes i glaucomes, amb un total de 700 visites.
Aquests equips a més de la feina hospitalària també han dedicat bastant temps a treballs de gestió, seguiment de l’economia, relació amb el govern, discussió sobre possibles nous projectes......
Ben aviat s’hi desplaçarà un altre equip.més.....

GENER 2012

Desprès del descans de les vacances de Nadal ja tornem a treballar a bon ritme preparant el material i la documentació per el 1r equip de l’any, un grup de companys de Sevilla integrat per la Dra. Beatriz Ponte, Dra. MªTeresa Diaz Alonso, Dra. Maite Pastor, Dr.Francisco Javier Torres i l'infermera M.Carmen Martínez Cáceres.
Faran una estada a Etiòpia del 13 de febrer al 4 de març.
Aquest equip ha organitzat un Festival Flamenc el dia 3 de febrer al “Real e Ilustre Colegio de Médicos de Sevilla” per recaptar fons.

També estem a punt de rebre l’edició del llibre “LOS OJOS QUE NO VEN” de l’Ivo Rovira i l’Ana Ponce. Un magnífic relat fotogràfic de la realitat d’un malalt a St. Louise Eye Clinic EN TINDREU NOTICIES BEN AVIAT.

Ja tenim en funcionament el primer Yag Laser d' Etiòpia a St. Louise Eye Clinic. MEKELE

Video de l' inauguració de l'Hospital de Quiha juliol 2011

Equips de Treball Planning per al 2012
Participacio de Proyecto Vision en el XV Curs d' Oftalmologia Tropical en Països de desenvolupament. més....
Assemblea anual de PROYECTO VISIÓN 2012. més.....
OftalmoRoc 2012

SEGON PREMI A

PROYECTO VISION

GRÀCIES a TOTS

CONGRÈS SOCIETAT CATALANA D'OFTALMOLOGIA

Presència de Proyecto Visión al 43 Congrés de la Societat Catalana d'oftalmologia.
Volem agrair a la Societat Catalana d'Oftalmologia la gentilesa que ha tingut amb nosaltres  en cedir-nos un espai a l'exposició per tal de  poder compartir amb  els professionals de  l'oftalmòloga el nostre treball a Etiòpia.

Ens varem  sentir acollits i estimats. Vam rebre  donacions per al finançament del  nostre projecte  a les que varem   correspondre amb el libre LOS OJOS QUE NO VEN
Exposició fotogràfica:

LOS OJOS QUE NO VEN

Sala de exposicions de Foro Solidario de la Caja de Burgos del 15 d'oct al 15 de dic de 2012. c/Manuel de la Cuesta de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00 i de 17:00 a 21:00h.

més...

BETESEB

Nou projecte per al transport i alimentació dels malalts a St. louise Eye Clinic.
L'Associació BETESEB ha establert amb Proyecto  Visión una col·laboració per fer possible el transport de malalts sense recursos de del seu lloc de residència a la Clínica de St. Louise de Mekelle.
Hem de pensar la gran importància que això té,  doncs hi ha persones que no poden assumir el finançament(2 ó 3 €) del transport ni l'alimentació d'un dia o dos d'estada a la Clínica, ni  del propi malalt ni de l' acompanyant que en molts casos es imprescindible.

CARTA DE SISTER HIWOT A PROYECTO VISION

Apreciat Dr. Càmara,

Salutacions des de Mekelle. Com estàs? Nosaltres estem totes be i el servei que oferim als pobres va bé.

Ha arribat el moment de informar-vos sobre qui dirigirà la clínica. El consell i la provincial han decidit respondre a la vostra petició de forma positiva i m’han demanat que continuï treballant a la clínica per un temps indefinit amb una condició. Aquesta condició es que també he de continuar amb els meus estudis, si fos possible a la Universitat de Mekelle i si no a alguna universitat d’Addis encara que sigui per educació a distancia. Una monja jove vindrà a treballar amb mi a la clínica per ajudar-me en les petites activitats del dia a dia amb la finalitat de que el servei es continuï donant de manera efectiva, tot això s’ha d’estudiar però espero que el Dr. Camarà (Proyecto Visión) també estarà content. S’ha pres aquesta decisió com a conseqüència de la vostra petició, que s’ha pres molt seriosament degut al magnífic suport que des de fa molt temps Proyecto Visión dona als pobres, amb tots els sacrificis que vosaltres feu per tal que al final alguna persona necessitada se’n pugui beneficiar.

Cordialment.

Sister Hiwot Zewde
Ste Louise Eye Clinic

ACTES

ANDALUCIA SE MUEVE

mes....

FORMACIÓ

Properament iniciarem un nou curs de OMA (Ophthalmic Medical Assistance) a l'escola de Quiha, que com tots sabeu va construir Proyecto Visión i que va donar al Health Bureau.
Proyecto Visión finança els estudis a cinc dels estudiants d'aquest Master Oftalmològic.

ACTIVITATS CULTURALS

HAMBRUNA

Com tots sabem al països de la banya d'Africà hi ha una necessitat imperiosa d'aliments per poder alleugerir la fam en aquests països, es per això que us facilitem el numero de la CC/ 2100 2878 69 0200697441 d'una organització amiga que treballa directament amb les germanes de Teresa de Calcuta a Etiòpia. Es una manera d'unificar esforços per un objectiu comú.

Ultima circular per a socis i amics.

mes....

COL·LABORACIONS

Un cop mes ,un dels nostres socis celebra el seu 60 aniversari i ha decidit que els presents que se li ofereixin siguin aportacions econòmiques per Proyecto Visión .
MOLTES GRACIES